Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Piercing behelyező szalonok, boltok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Piercing behelyező szalonok, boltok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: piercing.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
50 piercing egy nap alatt

50 piercing egy nap alatt

A 23 éves ontarioi Nathan Robitaille új világrekordot állított fel azzal, hogy 50db tűt szúrtak a fütyijébe egyetlen nap alatt. Robitaille egy február 1-i Guinness rekordot adott át a múltnak, amit egy Észak Karolina-i férfi tartott 40 testékszerrel. Csak fel akartam állítani egy rekordot, ez nem olyan persze, mint ha 100 méter gyorson értem volna el - nyilatkozta a rekorder - Az anyám meg azt se tudja, mit szóljon. Az új világrekorder Mellesleg a művelet 3 órát vett igénybe, míg az összes piercing-et a helyére rakták, melyek összértéke 150 dollár.

702 piercing a Guinness-rekordért

702 piercing a Guinness-rekordért

A 34 éves kanadai Brent Moffatt, elhunyt anyja fotójával maga mellett, speed-metal zenét hallgatott walkman-jén, miközben bőrébe szúrta a 702 darab tűt. Kevesebb mint nyolc órát vett igénybe, hogy egyenként átszúrja teste különböző részeinek borén a vérvételhez használt tűknél vastagabb tűket, az utolsó kettőt két mellbimbója bánta. Steril orvosi kesztyűt viselt, a tűket pedig síkosította. Legtöbbjüket lábszárába és lábfejébe szúrta.

A Magic Piercing Shop

A Magic Piercing Shop

Kiváló minőségű angol és olasz testékszerek, fültágítók, piercerkellékek! Megbízható Orvosi acél, Titánium, PVD-Black, PVD-Gold felületkezel ékszerek! Személyes átvételre is van lehetőség Budapesten! A postaköltség 15000 Ft értékű rendelés esetén ingyenes! Megbizható piercer kellékek: fogók fültágítószettek!

A Swastika Tattoo

A Swastika Tattoo

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapat vár a belvárosban a Rákóczi út 25 alatt. Tetoválás, PIERCING már 5000 Ft-tól, microdermal behelyezés 7000 Ft. Vállalunk nyelvkettévágást, implantátum beültést, scarification. Hatalmas testékszer készlettel várunk fekete köldökpiercignek már 900 Ft-tól!

A testékszerről

A testékszerről

Angol nyelvű információs oldal, a testékszer, a piercing szerelmeseinek. Általános ismertetők a testékszer behelyezésének módjáról, általános helyeiről, tanácsok, javaslatok azoknak, akik egy testékszerrel szeretnék feldobni külsejüket.

Alice

Alice

A minőségi tetoválások készítése mellett vállalnak piercing behelyezést is. Magas minőségű alapanyagokkal dolgoznak, kulturált környezetben, szakképzett piercinges várja a magukon változtatni kívánókat.

Anatometal

Anatometal

Ékszereket testékszereket árusító webáruház. Nagy választékban árusítanak kiváló minőségű, igényes kivitelezésű testékszereket. A kínálatban mindenki megtalálhatja a számára legalkalmasabb ékszert.

Ann Biederman

Ann Biederman

Széles választékú webáruház, ahol nagyszerű minőségű, igényes kivitelezésű, különleges ékszereket árusítanak, a kínálatban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ékszert. Érezze egyiptomi istennek magát.

AranyHód Ékszerüzlet (Hódmezővásárhely)

AranyHód Ékszerüzlet (Hódmezővásárhely)

Szolgáltatásaink: - Ékszerárusítás - Igényes és divatos arany és ezüst ékszerek - Ékszerkészítés - Egyedi ékszerek vagy bármilyen elképzelés alapján - Ékszerjavítás - Rövid határidővel, bizonyos esetekben akár azonnal is - Vésés - Precíz, minőségi vésés - Ékszerfelújítás - Tisztítás - Törtarany Felvásárlás - Mindig az aktuális arany árfolyamnak megfelelően - Igényes Ajándéktárgyak - Porcelán, üveg, ezüstözött figurák, díszdobozok, ékszeres dobozok - Festmények - Mindenféle témájú festmények több méretben

Hirdetés
Auratus ékszer

Auratus ékszer

Köldökpiercingek, nyelvpiercingek, orrpiercingek és szemöldök piercingek széles választékával várja vásárlóit az online webáruház. Emellett igényes kivitelezésű ékszereket árusítanak, így bárki megtalálhatja a számára legjobb ékszert.

Az intim ékszereket viselők többsége csendben szenved

Az intim ékszereket viselők többsége csendben szenved

Az intim piercing-tulajdonosok többsége különböző egészségügyi gondokkal küszködik, de szinte senki sem fordul orvoshoz. Az ilyen jellegű testékszerek leginkább bőrirritációt és vizelési problémákat okoznak - állítja a BBC cikke.

Black&White Tatto

Black&White Tatto

Black&hite Tatto nemcsak kitűnő minőségű tetoválás készítését vállalja, hanem emellett kiváló minőségű alapanyagból készült piercing és egyéb testékszer behelyezést is kínál, gondosan ügyelve a megfelelő higiéniára.

Body Jewellery Shop

Body Jewellery Shop

Kiváló minőségű testékszerek széles választékával várják a látogatókat. Igényes kivitelezésű ékszereket árusítanak, a kínálatban mindenki megtalálhatja a számára legszimpatikusabb ékszert, legyen az komoly, elegáns, vagy bohókásabb.

Body Jewelry

Body Jewelry

Arany, ezüst és titánium testékszerek nagy kínálatával szolgál a webáruház. A rengeteg ékszer, testékszer közül mindenki kiválaszthatja a számára legszimpatikusabb ékszert. A kínálatban ékszer szettek is találhatóak.

Body Jewelry and Piercing Supplies

Body Jewelry and Piercing Supplies

Ékszer, testékszer webáruház, nagy kínálattal. Kiváló minőségű testékszerek széles választéka található itt, választhat elegáns, divatos ékszert, de az extremitás szerelmesei is rálelhetnek a rég áhított ékszerükre.

Body piercing (Wikipedia)

Body piercing (Wikipedia)

Body piercing is the practice of puncturing or cutting a part of the human body, creating an opening in which jewellery may be worn. Body piercing is a form of body modification. The word piercing can refer to the act or practice of body piercing, or to an opening in the body created by this act or practice. The cultural norms reflected in body piercing are various. They may include religion, spirituality, fashion, eroticism, conformism, or subcultural identification.

Body Piercing Studio

Body Piercing Studio

A weboldalon számos információ olvasható a leggyakoribb piercingekkel kapcsolatos problémákról, a felhelyezés menetéről, magukról az ékszerekről. Emellett az online webáruházban testékszerek széles választékával várják a látogatókat.

Tuti menü