Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Piercing behelyező szalonok, boltok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Fülbelövés - Piercing [2. oldal]
részletek »

Piercing behelyező szalonok, boltok képes leírás: Fülbelövés - Piercing [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: piercing.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 47 db
Fülbelövés újszülöttkortól

Fülbelövés újszülöttkortól

Fülbelövés, Füllyukasztás - csecsemőkortól Fülbelövés Budapesten és az ország több nagyvárosában, helyszíni kiszállással, otthon. Székesfehérvár, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Győr, Komárom, Mosonmagyaróvár, Kaposvár, Pécs - Sokan viselnek fülbevalót - ha helyesen végzik a fülbelövést, az tökéletesen veszélytelen és elhanyagolható fájdalomérzettel járó beavatkozás. A fülbelövés bármilyen életkorban elvégezhető. - Vállalom újszülöttek, csecsemők, kisgyermekek, felnőttek fülbelövését, modern eszközökkel. A fülbelövést elvégzem Székesfehérváron és Budapesten valamint azok ötven kilométeres körzetében, kiszállással előre egyeztetett helyszínen és időpontban. Új helyszínek az ország több nagyvárosában: Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Győr, Komárom, Mosonmagyaróvár, Kaposvár, Pécs Telefonos időpont,- és helyszín egyeztetés valamint további információ: Poórné Tünde 06 30 478 00 95 www.fulbeloves.com

Gergő piercing

Gergő piercing

Maga a szúrás branültűvel történik, ami különböző vastagságban fordulhat elő (ékszertől függően). Érzéstelenítések többféleképpen lehet. külsőleg: -jégzselével -jegelő folyadékkal(kondach) -lidocain injekcióval belsőleg: -ez alatt a nyálka hártyát értjük(nyelv,lányoknál intim) -lidocain sprayvel A legfontosabb hogy mindig kizárólag orvosi fém vagy titán ékszert szúrassunk. Sokan szeretnének aranyat, ezüstöt.Ezek azért nem megfelelőek mert ötvözetek és nem semleges anyagból készültek irritációt válthatnak ki.

Green Skull Tattoo (VII.)

Green Skull Tattoo (VII.)

Egy új stúdió, régi arcok! Újra Budapesten!!! -Ádám Zsolt: Székesfehérvárral párhuzamosan (piercing, microdermal, testmódosítás) -Joey, Györök József: egy fiatal, feltörekvő tehetség (tetoválás) -Lengyel Róbert: Budapest - Szolnok (tetoválás) -Soma, Somogyi Sándor: Budapest - Tatabánya (tetoválás) Várjuk kedves régi, visszatérő és új vendégeinket egy 2010-ben frissen nyílt, igényes, hangulatos üzletben a belváros szívében. Ha Neked is fontos a sterilitás, a precíz, igényes munka, keress fel bennünket! Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésedre. Ha bármilyen elképzelésed van, mi megvalósítjuk a bőrödre. Persze az ésszerűség határain belül, de azért feszegethetjük azt! ? Nézd meg munkáinkat! Bővebb információkért keress minket személyesen, vagy honlapunkon. www.greenskulltattoo.hu www.tetovalas-piercing.hu

Gyűrűk Ura piercing paródia

Gyűrűk Ura piercing paródia

Gyűrűk Ura piercing paródia, eredeti címén: Fellowship of the Piercing (Humor) MPEG formátumban letölthető tőlük a Gyűrű szövetségének brutálisan jó paródiája. Ugyan 32 MB, de minden másodperce megéri... :)

Irha Kft.

Irha Kft.

Számos divatos ékszer (nyaklánc, karkötő, nyakék, fülbevalók, stb.) divatos bijoux piercing termékeket árulnak, melyek Párizsból származnak. Itt minden hölgy és úr megtalálja a számára legmegfelelőbb ékszert.

Hirdetés
Koji Point Kft

Koji Point Kft

Cégünk a Koji Point Kft tetováló felszereléseket árul online, webáruház formában. Nálunk megtalálhatóak minden olyan eszközök, amik a profi tetoválást teszik lehetővé. Tetováló festékek, kiegészítők széles választéka, smink tetováló eszközök, és gépek, piercing-ek. Áruházunk folyamatos akciókkal várja a kedves vásárlókat.

Minden ami tetoválás

Minden ami tetoválás

Honlapunkon minden megtalálható, ami a tetoválásokkal kapcsolatos. A minták jellemzése, a tetoválás készítése, mire kell figyelni a friss tetoválásokkal.A test díszítése teljesen megszokott dolog a mai ember szemének. Rengeteg ember él az önkifejezésnek ezen eszközével, akár szolidabb, akár extrémebb módon. Ma sokan a tetoválásra csak, mint díszítő elemre gondolnak, ami kifejezi gondolatvilágukat. A tetoválás hosszú múltra tekint vissza, a történelme folyamán mindig céltudatosan készítették, mindig volt valami szerepe, rituális eszköz volt. Rengeteg népnél jelen volt ez a válfaja a művészeteknek. Mindenhol más és más jelentőséggel bírtak. Valahol embereket jelöltek meg vele börtönviselésért, de valahol dicső tevékenység jele volt.

Minden, amit tudni szeretnél a testékszerekről

Minden, amit tudni szeretnél a testékszerekről

A piercing egyáltalán nem új találmány, csak a használati köre szélesedett ki. Míg korábban többnyire fül-, orr- és szájékszereket használták, addig ma nem nagyon van olyan testtájék, ahova ne lehetne "beszereltetni" egy bogyót, karikát. Egyre divatosabb a bőr alá beültetett és a seb gyógyulása után kidomborodó, mintát adó piercing is. A Body Art által megkérdezett, testékszert viselő 134 ember 79 százaléka 29 évnél idősebb volt, és 58 százalékuk élt házasságban vagy tartós kapcsolatban. Csak a megkérdezettek fele vallotta magát kalandvágyónak, illetve az átlagnál merészebbnek, és kevesebb mint 20 százalékuk vonzódott szélsőséges szexuális viselkedési szokásokhoz. Azaz a testékszer viselése egyáltalán nem a periférián élő, extrém életvitelű és szemléletű emberek sajátja.

MOM Park

MOM Park

A MOM Park 40 000 négyzetméter alapterületen elhelyezkedő, több mint 30 000 négyzetméternyi irodából, 166 exkluzív lakásból, illetve a csaknem 30 000 négyzetméteres bevásárlóközpontból álló többfunkciós épületkomplexuma a hajdani Magyar Optikai Művek, a MOM telephelyén épült fel. Területén számos ékszer, testékszer üzlet várja a vásárlókat.

Hirdetés
Painart Tattoo (Hajdúszoboszló)

Painart Tattoo (Hajdúszoboszló)

Vállalják testékszerek szakszerű behelyezését hagyományos, valamint intim testtájakra is. Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgoznak. Steril környezetben. várják azokat, akik változtatni szeretnének magukon.

Palace Tattoo

Palace Tattoo

Zsolt vagyok, piercingszúró. Már 6 éve foglalkozom a 'mesterséggel'; ez idő alatt fokozatosan sajátítottam el a szakma fortélyait. A piercing, mint testékszer, eleinte csak kíváncsiságból foglalkoztatott; nem gondoltam hogy egyszer majd ennyire fontos része lesz az életemnek, és én magam is ezen ékszerek behelyezésével fogok foglalkozni. Elvem, hogy csak akkor csinálok valamit, ha biztos vagyok a dolgomban, hogyha úgy tudom megvalósítani, hogy az a lehető legjobb legyen. Nem adok ki a kezem alól félkész vagy nem tökéletes munkát. Célom, megvalósítani a vendég elképzelését, legjobb tudásom szerint, hogy a végeredmény hibátlan és minden szempontból esztétikus legyen.

Piercing és Fogékszer Csepelen

Piercing és Fogékszer Csepelen

PIERCING szúrás és FOGÉKSZER felhelyezés két helyszinen! 1211 Budapest (Csepel), Kiss János altábornagy utca 53. 2315 Szigethalom, Fiumei utca 86. Az alábbiakban láthatod a piercing szúrásának árát ékszerrel együtt. ajakpiercing, fülpiercing, nyelvpiercing, szemöldök piercing: 5.000,- Tel.:0630/338-6420

Piercing Piac webshop budapest

Piercing Piac webshop budapest

Piercing webshop, mely testékszerek kiváló minőségű és széles választékával áll a vevők rendelkezésére. Piercing, fültágító, fülbevaló, microdermal több színben és méretben. A folyamatos akciók és alacsony árak garantáltak. Westend City Centerben a hét minden napján nyitva tartó átvevőhelyen is lehetőség van a megrendelt termékeket átvenni, így szállítási díj nélkül lehet vásárolni.

Piercing Shops

Piercing Shops

Nagyszerű minőségű, szép kivitelezésű ékszereket, testékszereket árusító olasz nyelvű webáruház várja vásárolóit. Viselje Itália hangulatát, bújjon bele igazi olasz ékszerekbe. A különbség kézzel fogható.

Piercing Spezial

Piercing Spezial

Piercinget szeretne, de nem tudja, mi áll jól Önnek? Nem ismeri igazán a testékszereket? Itt megtalálhatja a választ kérdéseire. Ha pedig az ismertető elolvasása után úgy dönt, szeretne egy ékszert magának, széles választékú kínálatból találhatja meg az Önhöz igazán illőt.

Piercing Studio (Érd)

Piercing Studio (Érd)

Kulturált környezetben, Érd központjától nem messze várják a változni vágyókat. Magas szakértelemmel dolgoznak, kiváló minőségű alapanyagokkal, a szalonban pedig hatalmas választékban találhatóak különböző ékszerek.

Piercing Varázs

Piercing Varázs

Zsolt vagyok, piercingszúró. Már 6 éve foglalkozom a 'mesterséggel'; ez idő alatt fokozatosan sajátítottam el a szakma fortélyait. A piercing, mint testékszer, eleinte csak kíváncsiságból foglalkoztatott; nem gondoltam hogy egyszer majd ennyire fontos része lesz az életemnek, és én magam is ezen ékszerek behelyezésével fogok foglalkozni. Elvem, hogy csak akkor csinálok valamit, ha biztos vagyok a dolgomban, hogyha úgy tudom megvalósítani, hogy az a lehető legjobb legyen. Nem adok ki a kezem alól félkész vagy nem tökéletes munkát. Célom, megvalósítani a vendég elképzelését, legjobb tudásom szerint, hogy a végeredmény hibátlan és minden szempontból esztétikus legyen. A piercingezés sokkal több, mint egyszerű hobbi. Komoly hozzáértést és elhivatottságot igényel - természetesen ha valaki valóban komolyan szeretne foglalkozni vele. Ráadásul tisztában kell lenni nem egy dologgal és szükséges szerteágazó információ gyüjtést valamint tanulmányokat is végezni. A piercing és a testékszer egyáltalán nem újkeletű dolog. Nem a modern világ egyik divat trendje. Komoly, több évezredes múltra tekint vissza, csakúgy mint a tetoválás művészete is.

Tuti menü