Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Piercing behelyező szalonok, boltok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Campona - Hallmark [2. oldal]
részletek »

Piercing behelyező szalonok, boltok képes leírás: Campona - Hallmark [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: piercing.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
Campona

Campona

Budapesten a Nagytétényi út 37-43 szám alatt található a Campona Bevásárló és Szórakoztató központ. Az épületben jelenleg 5 ékszerrel foglalkozó üzletben vásárolhatják meg a látogatók a számunkra megfelelő testékszert és egyéb kiegészítő ékszert.

CHRIS Inc. (Balassagyarmat)

CHRIS Inc. (Balassagyarmat)

Testékszer behelyezés Balassagyarmaton hagyományos és intim testtájakra is. Kulturált, steril környezetben várják vendégeiket, akik számos színben és formában találnak piercinget nálunk, így egyedi igényeiknek megfelelő testékszerrel gazdagodhatnak.

Cosmelec Kft.

Cosmelec Kft.

A képzés célja, olyan magas felkészültségű szakemberek képzése, akik megfelelő anatómiai és higiéniai elméleti, valamint gyakorlati tudással rendelkezve, szakszerűen és az ÁNTSZ előírásait betartva, eredményesen végzik munkájukat. A képzéshez szükséges végzettség:8 általános, valamint egészségügyi alkalmasság, illetve a 18. életév betöltése. Elméleti képzés: Az elméleti oktatást európai színvonalú termekben, pedagógus végzettségű szakemberek tarják, akik maximálisan segítik önöket a felkészülésben, illetve a sikeres vizsga letételében.

Csepel Plaza

Csepel Plaza

Budapesten, Csepelen található a Csepel Plaza. A Plaza Centers Magyarország második bevásárlóközpontjaként 1997 december 9.-én nyitotta meg kapuit, mint a környék egyetlen, Budapest negyedi bevásárlóközpontja. A Csepel Plaza történetéből adódóan Magyarország egyik legnagyobb tapasztalattal bíró bevásárlóközpontja. Az épületben több ékszerüzlet és ékszer stand működik, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő testékszert és egyéb kiegészítő ékszert.

Discount Piercing

Discount Piercing

Szépnek érezné magát? Ékszert szeretne, megbízható forrásból? A német ékszer, testékszer webáruház óriási kínálattal, kiváló minőségű, igényes kivitelezésű piercingek széles választékával várja vásárlóit.

Hirdetés
E-Jewel

E-Jewel

Minőségi kivitelezésű arany és ezüst ékszerek, testékszerek, nyakláncok, órák, gyűrűk, brossok széles választékát találják itt a vásárlók. Emellett hasznos tanácsokat kaphatnak ezek használatával kapcsolatban.

Ékszer Aurum (Eger)

Ékszer Aurum (Eger)

Az AURUM ékszerüzlet 2005. november 14.-e óta várja kedves vásárlóit. Üzletünk minőségi arany és ezüst ékszerek, faliórák, karórák illetve ajándéktárgyak árusításával foglalkozik. Célunk, hogy jelenlegi és leendő vásárlóink igényeit maximálisan kielégítsük, ezért kínálatunkban éppúgy megtalálhatók a divatos, mint a szolid, az exkluzív, vagy a klasszikus stílust képviselő ékszerek és órák. Árukészletünket a mindenkori igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük, így reményeink szerint minden betérő vendégünk elégedetten távozik.

Ékszer Diszkont - Extreme Silver

Ékszer Diszkont - Extreme Silver

Ezüst ékszer nagykereskedésünk és az emellett végzett folyamatos piac felmérés lehetővé tette számunkra a legtöbb igénynek megfelelő árukészlet összeállítását. Árukészletünkben megtalálod a legújabb divatot képviselő ékszereket, de akad néhány gyönyörű darab számodra ha a hagyományos, vagy akár az antik jellegű formákat részesíted előnyben. Az ezüst ékszerek mellett egy új ékszertípust - az allergiamentes és külföldön már igen népszerű nemesacél ékszereket - is felvettünk a kínálatba. Ezeket az ékszereket 2005-ben az elsők között mutattuk be a hazai piacnak és elsőként kezdtük el a nagybani forgalmazását is. Több neves ékszergyártóval állunk közvetlen kapcsolatban világszerte. A közvetlen nagyobb mennyiségű árubeszerzés (gyártás) természetesen alacsonyabb beszerzési árakat eredményez.

Ékszerviz

Ékszerviz

Cégem ékszerkészítő tevékenységének a folytonosság és a Karkötőt készítek.hűség az alapja. A cég megalakulása óta - immár 12 éve - folyamatosan törekszik az ékszerek választékának, a karkötő részei bővítésére, fejlesztésére, ugyanakkor a szakmai hagyományok hűséges ápolására. A hagyományos stílusok mellett fontosnak tartom a legmodernebb irányzatok felvállalását. Szakmai tevékenységem fejlődésének biztosítéka az aranyműves, tulajdonos állandó továbbképzése, műhelyem technikai felszerelésének folyamatos fejlesztése. Ékszereim egyszerre őrzik a közkedvelt és hagyományos elemeket, ugyanakkor kínálatomban szerepelnek a legmodernebb, többszínű fazonok is. Fő tevékenységem ékszerek, pecsétgyűrűk, jegygyűrű, gyűrű mandzsettagomb javítása, jegygyűrűk készítése, restaurálás, cizellálás. Kardok, kardmarkolatok, régi fegyverek, ékszerek, talpas poharak, kelyhek, egyházi kegytárgyak, gyertyatartó, serleg, egyéb ötvös tárgyak, régiségek tisztítása, javítása, restaurálása, szobrok, kisplasztikák tisztítása, antik hatással is.

Hirdetés
Europark

Europark

Budapest XIX. kerületetében, az Üllői út 201-es szám alatt található az Europark Bevásárlóközpont. Több ékszerüzlet várja a vendégeket, így a minőségi ékszerek és a bizsuk kedvelői is igazán kifogástalan választékból válogathatnak.

Extrém testékszerek

Extrém testékszerek

Testékszer behelyezés hagyományos és intim területekre is. A weboldalon számos referencia tekinthető meg, így minden érdeklődő láthatja, hogy a munkák precízen és kiváló minőségben készülnek el. Emellett az extrém testmódosítás is a profiljukba tartozik, erről szintén számos referenciát nézhetnek meg.

Futuro's Tattoo & Piercing (Nagykanizsa)

Futuro's Tattoo & Piercing (Nagykanizsa)

Nagykanizsán, az ÁNTSZ által jóváhagyott tetováló szalonban végeznek piercing behelyezést. Magas minőséggel, kifogástalan színvonalon dolgoznak, mindig ügyelve a megfelelő higiéniai körülmények biztosítására.

Fülbelövés újszülöttkortól

Fülbelövés újszülöttkortól

Fülbelövés, Füllyukasztás - csecsemőkortól Fülbelövés Budapesten és az ország több nagyvárosában, helyszíni kiszállással, otthon. Székesfehérvár, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Győr, Komárom, Mosonmagyaróvár, Kaposvár, Pécs - Sokan viselnek fülbevalót - ha helyesen végzik a fülbelövést, az tökéletesen veszélytelen és elhanyagolható fájdalomérzettel járó beavatkozás. A fülbelövés bármilyen életkorban elvégezhető. - Vállalom újszülöttek, csecsemők, kisgyermekek, felnőttek fülbelövését, modern eszközökkel. A fülbelövést elvégzem Székesfehérváron és Budapesten valamint azok ötven kilométeres körzetében, kiszállással előre egyeztetett helyszínen és időpontban. Új helyszínek az ország több nagyvárosában: Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Győr, Komárom, Mosonmagyaróvár, Kaposvár, Pécs Telefonos időpont,- és helyszín egyeztetés valamint további információ: Poórné Tünde 06 30 478 00 95 www.fulbeloves.com

Gergő piercing

Gergő piercing

Maga a szúrás branültűvel történik, ami különböző vastagságban fordulhat elő (ékszertől függően). Érzéstelenítések többféleképpen lehet. külsőleg: -jégzselével -jegelő folyadékkal(kondach) -lidocain injekcióval belsőleg: -ez alatt a nyálka hártyát értjük(nyelv,lányoknál intim) -lidocain sprayvel A legfontosabb hogy mindig kizárólag orvosi fém vagy titán ékszert szúrassunk. Sokan szeretnének aranyat, ezüstöt.Ezek azért nem megfelelőek mert ötvözetek és nem semleges anyagból készültek irritációt válthatnak ki.

Green Skull Tattoo (VII.)

Green Skull Tattoo (VII.)

Egy új stúdió, régi arcok! Újra Budapesten!!! -Ádám Zsolt: Székesfehérvárral párhuzamosan (piercing, microdermal, testmódosítás) -Joey, Györök József: egy fiatal, feltörekvő tehetség (tetoválás) -Lengyel Róbert: Budapest - Szolnok (tetoválás) -Soma, Somogyi Sándor: Budapest - Tatabánya (tetoválás) Várjuk kedves régi, visszatérő és új vendégeinket egy 2010-ben frissen nyílt, igényes, hangulatos üzletben a belváros szívében. Ha Neked is fontos a sterilitás, a precíz, igényes munka, keress fel bennünket! Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésedre. Ha bármilyen elképzelésed van, mi megvalósítjuk a bőrödre. Persze az ésszerűség határain belül, de azért feszegethetjük azt! ? Nézd meg munkáinkat! Bővebb információkért keress minket személyesen, vagy honlapunkon. www.greenskulltattoo.hu www.tetovalas-piercing.hu

Gyűrűk Ura piercing paródia

Gyűrűk Ura piercing paródia

Gyűrűk Ura piercing paródia, eredeti címén: Fellowship of the Piercing (Humor) MPEG formátumban letölthető tőlük a Gyűrű szövetségének brutálisan jó paródiája. Ugyan 32 MB, de minden másodperce megéri... :)

Hallmark Piercing és Testékszer Webshop

Hallmark Piercing és Testékszer Webshop

Hallmark Piercing és Ékszer webáruház piercing shop-ja azoknak az igényes egyéni vásárlóknak és üzleteknek, akik a szemüknek és a tapasztalatuknak hisznek, nem csupán a bárhol olvasható szabványszövegeknek akarnak felülni! Piercing, testékszer, ezüst, fa és acél ékszer online rendelés, webshop és nagykereskedelem! Alap és exkluzív piercingek a világ egyik leginnovatívabb, legelismertebb gyártójától. Olcsó alap-piercingek mellett máshol nem kapható színválasztékú, kőméretű, és kivitelű testékszerek, Swarovski-köves piercingek már szúráshoz, köldökbe 30 színben! Foglalt köves orr-piercing bármilyen anyagból (orvosi acél, titán, ezüst, arany, bioplaszt), nagyköves szépségpontok, kiegészítők, alkatrészek az ékszer feldobásához, valamint elveszett elemek pótlására. Arany-piercing méretre készítve, egyedülálló microdermal kínálat. Swarovski-piercing, nívós ezüst köldökékszer dizájnok acél és titán szárral, exkluzív köldök-piercing márka - Crystal Evolution.

Tuti menü