Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Piercing behelyezés Budapesten képes leírás - Piercing behelyező szalonok, boltok.tlap.hu
részletek »

Piercing behelyezés Budapesten - Piercing behelyező szalonok, boltok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: piercing.tlap.hu » Piercing behelyezés Budapesten
Keresés
Találatok száma - 10 db
A Swastika Tattoo

A Swastika Tattoo

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapat vár a belvárosban a Rákóczi út 25 alatt. Tetoválás, PIERCING már 5000 Ft-tól, microdermal behelyezés 7000 Ft. Vállalunk nyelvkettévágást, implantátum beültést, scarification. Hatalmas testékszer készlettel várunk fekete köldökpiercignek már 900 Ft-tól!

Black&White Tatto

Black&White Tatto

Black&hite Tatto nemcsak kitűnő minőségű tetoválás készítését vállalja, hanem emellett kiváló minőségű alapanyagból készült piercing és egyéb testékszer behelyezést is kínál, gondosan ügyelve a megfelelő higiéniára.

Gergő piercing

Gergő piercing

Maga a szúrás branültűvel történik, ami különböző vastagságban fordulhat elő (ékszertől függően). Érzéstelenítések többféleképpen lehet. külsőleg: -jégzselével -jegelő folyadékkal(kondach) -lidocain injekcióval belsőleg: -ez alatt a nyálka hártyát értjük(nyelv,lányoknál intim) -lidocain sprayvel A legfontosabb hogy mindig kizárólag orvosi fém vagy titán ékszert szúrassunk. Sokan szeretnének aranyat, ezüstöt.Ezek azért nem megfelelőek mert ötvözetek és nem semleges anyagból készültek irritációt válthatnak ki.

Green Skull Tattoo (VII.)

Green Skull Tattoo (VII.)

Egy új stúdió, régi arcok! Újra Budapesten!!! -Ádám Zsolt: Székesfehérvárral párhuzamosan (piercing, microdermal, testmódosítás) -Joey, Györök József: egy fiatal, feltörekvő tehetség (tetoválás) -Lengyel Róbert: Budapest - Szolnok (tetoválás) -Soma, Somogyi Sándor: Budapest - Tatabánya (tetoválás) Várjuk kedves régi, visszatérő és új vendégeinket egy 2010-ben frissen nyílt, igényes, hangulatos üzletben a belváros szívében. Ha Neked is fontos a sterilitás, a precíz, igényes munka, keress fel bennünket! Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésedre. Ha bármilyen elképzelésed van, mi megvalósítjuk a bőrödre. Persze az ésszerűség határain belül, de azért feszegethetjük azt! ? Nézd meg munkáinkat! Bővebb információkért keress minket személyesen, vagy honlapunkon. www.greenskulltattoo.hu www.tetovalas-piercing.hu

Palace Tattoo

Palace Tattoo

Zsolt vagyok, piercingszúró. Már 6 éve foglalkozom a 'mesterséggel'; ez idő alatt fokozatosan sajátítottam el a szakma fortélyait. A piercing, mint testékszer, eleinte csak kíváncsiságból foglalkoztatott; nem gondoltam hogy egyszer majd ennyire fontos része lesz az életemnek, és én magam is ezen ékszerek behelyezésével fogok foglalkozni. Elvem, hogy csak akkor csinálok valamit, ha biztos vagyok a dolgomban, hogyha úgy tudom megvalósítani, hogy az a lehető legjobb legyen. Nem adok ki a kezem alól félkész vagy nem tökéletes munkát. Célom, megvalósítani a vendég elképzelését, legjobb tudásom szerint, hogy a végeredmény hibátlan és minden szempontból esztétikus legyen.

Hirdetés
Piercing és Fogékszer Csepelen

Piercing és Fogékszer Csepelen

PIERCING szúrás és FOGÉKSZER felhelyezés két helyszinen! 1211 Budapest (Csepel), Kiss János altábornagy utca 53. 2315 Szigethalom, Fiumei utca 86. Az alábbiakban láthatod a piercing szúrásának árát ékszerrel együtt. ajakpiercing, fülpiercing, nyelvpiercing, szemöldök piercing: 5.000,- Tel.:0630/338-6420

Piercing Varázs

Piercing Varázs

Zsolt vagyok, piercingszúró. Már 6 éve foglalkozom a 'mesterséggel'; ez idő alatt fokozatosan sajátítottam el a szakma fortélyait. A piercing, mint testékszer, eleinte csak kíváncsiságból foglalkoztatott; nem gondoltam hogy egyszer majd ennyire fontos része lesz az életemnek, és én magam is ezen ékszerek behelyezésével fogok foglalkozni. Elvem, hogy csak akkor csinálok valamit, ha biztos vagyok a dolgomban, hogyha úgy tudom megvalósítani, hogy az a lehető legjobb legyen. Nem adok ki a kezem alól félkész vagy nem tökéletes munkát. Célom, megvalósítani a vendég elképzelését, legjobb tudásom szerint, hogy a végeredmény hibátlan és minden szempontból esztétikus legyen. A piercingezés sokkal több, mint egyszerű hobbi. Komoly hozzáértést és elhivatottságot igényel - természetesen ha valaki valóban komolyan szeretne foglalkozni vele. Ráadásul tisztában kell lenni nem egy dologgal és szükséges szerteágazó információ gyüjtést valamint tanulmányokat is végezni. A piercing és a testékszer egyáltalán nem újkeletű dolog. Nem a modern világ egyik divat trendje. Komoly, több évezredes múltra tekint vissza, csakúgy mint a tetoválás művészete is.

Rice's Tattoo & Piercing Studio

Rice's Tattoo & Piercing Studio

1998. februárjában nyitottam meg saját nevem alatt a Rice's Tattoo &Piercing Studio-t, ahol a tetoválás mellett foglalkozunk még professzionális testékszer behelyezéssel is. Mindig nagy figyelmet fordítottam a teljes higiéniára a tetoválás és a testékszer területén is. Megpróbálom minden munkámból kihozni a lehető legtöbbet, amit csak tudok, hogy mindenki a lehető legjobban meg legyen elégedve a stúdióból történő távozás után.

Tattoo De Sade

Tattoo De Sade

A Budapesten, a belvárosban található szalonban az igényes tetoválások mellett piercing behelyezést is vállalnak, akár intim területekre is. Emellett otthon vannak az extrém testmódosításban is. Magas minőséggel, körültekintően, megfelelő higiéniás körülmények között dolgoznak.

Hirdetés
Torturart

Torturart

Elképesztő forma- és ötletgazdaság jellemzi a piercing művészetét, hiszen az emberi fantázia szinte határtalan. Más kérdés, hogy a természet néha korlátok közé szorítja. De az ember csak feszegeti, nem baj, ha fáj, ha kellemetlen, csak különleges legyen. Hogy ez perverzitás? Nem kevésbé, mint a mindennapi szappanopera-nézés, apuka beteges autószépítése, anyuka takarításmániája, a nagypapa pipagyűjteménye és még sorolhatnám. Különben is, ha jó volt több ezer éven át, akkor ne most kiáltsunk rá kígyót-békát. Ami pedig az intim piercing szépségén túli előnyeit illeti, azt mindenkinek a fantáziájára bízom. Tehát, ha úgy érzed, elég bevállalós vagy mondjuk egy intim ékszerre vagy csak egy apró díszt szeretnél az orrodba, köldöködbe, gyere el hozzám! Esetleg van valami extrém ötleted, ne tartsd magadban, lehet, hogy holnap már büszkén viseled. A fájdalommentességet nem garantálom, de kíméletes leszek, abban biztos lehetsz.

Tuti menü