Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Piercing behelyezés vidéken képes leírás - Piercing behelyező szalonok, boltok.tlap.hu
részletek »

Piercing behelyezés vidéken - Piercing behelyező szalonok, boltok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: piercing.tlap.hu » Piercing behelyezés vidéken
Keresés
Találatok száma - 14 db
AranyHód Ékszerüzlet (Hódmezővásárhely)

AranyHód Ékszerüzlet (Hódmezővásárhely)

Szolgáltatásaink: - Ékszerárusítás - Igényes és divatos arany és ezüst ékszerek - Ékszerkészítés - Egyedi ékszerek vagy bármilyen elképzelés alapján - Ékszerjavítás - Rövid határidővel, bizonyos esetekben akár azonnal is - Vésés - Precíz, minőségi vésés - Ékszerfelújítás - Tisztítás - Törtarany Felvásárlás - Mindig az aktuális arany árfolyamnak megfelelően - Igényes Ajándéktárgyak - Porcelán, üveg, ezüstözött figurák, díszdobozok, ékszeres dobozok - Festmények - Mindenféle témájú festmények több méretben

CHRIS Inc. (Balassagyarmat)

CHRIS Inc. (Balassagyarmat)

Testékszer behelyezés Balassagyarmaton hagyományos és intim testtájakra is. Kulturált, steril környezetben várják vendégeiket, akik számos színben és formában találnak piercinget nálunk, így egyedi igényeiknek megfelelő testékszerrel gazdagodhatnak.

Futuro's Tattoo & Piercing (Nagykanizsa)

Futuro's Tattoo & Piercing (Nagykanizsa)

Nagykanizsán, az ÁNTSZ által jóváhagyott tetováló szalonban végeznek piercing behelyezést. Magas minőséggel, kifogástalan színvonalon dolgoznak, mindig ügyelve a megfelelő higiéniai körülmények biztosítására.

Painart Tattoo (Hajdúszoboszló)

Painart Tattoo (Hajdúszoboszló)

Vállalják testékszerek szakszerű behelyezését hagyományos, valamint intim testtájakra is. Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgoznak. Steril környezetben. várják azokat, akik változtatni szeretnének magukon.

Piercing Studio (Érd)

Piercing Studio (Érd)

Kulturált környezetben, Érd központjától nem messze várják a változni vágyókat. Magas szakértelemmel dolgoznak, kiváló minőségű alapanyagokkal, a szalonban pedig hatalmas választékban találhatóak különböző ékszerek.

Ramses Tattoo (Szigetszentmiklós)

Ramses Tattoo (Szigetszentmiklós)

A Ramses Tattoo igényes tetoválásai mellett vállalja testékszerek behelyezését is. Változtasson Ön is magán, keresse fel a szalont, ahol minőségi alapanyagokkal dolgoznak, kulturált, steril környezetben.

Silver Tattoo & Piercing

Silver Tattoo & Piercing

A Silver Tattoo &Piercing steril és korszerű szalon, ami több mint tíz éve nyújtja kiemelkedő szolgáltatásait betérő vendégeinek Győr városában. Szalonunkban a Spárnicz Tamás által készült tetoválásokat a Tattoos by Tomi, Miklós Krisztián munkáit pedig a Tattoos by Krisz menüpontokban tekintheted meg. A tetoválás mellett testékszer behelyezéssel is foglalkozunk. Több száz piercing közül válogathatsz kínálatunkból, így biztosan megtalálod a számodra legtökéletesebbet. Szívesen viselnél testékszert a füledben, orrodban, köldöködben vagy bevállalós vagy és akár a szádba is tetetnél piercinget? Tested bármely pontjára megtalálhatod a téged legjobban kifejező testékszert. Nézz szét Piercing galériánkban!

SirHarrison (Oroszlány)

SirHarrison (Oroszlány)

Kiváló minőségű testékszerek nagy választékával várják a betérő vendéget, így mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt, melyet ez után szakszerűen, fájdalommentesen helyeznek be, steril környezetben.

Sun City (Szeged)

Sun City (Szeged)

A testékszerek régi korokban éppen abból készültek, amit meg tudott munkálni az ember. Tehát kezdetben fából, csontból, majd később fémekből, nemesfémekből készítették el a díszt. A nemesfémből készült ékszerek korában a test eme díszei már nem elsősorban beavatási vagy egyéb tradicionális jelentéssel bírtak. Manapság már inkább extravagáns mivoltuk miatt hordják a tetoválásaikat vagy testékszerüket viselőik, és persze erotikus tartalmuk is megmaradt. Lényegében egy díszről van szó, amivel viselője akár a sminkkel vagy egyéb testet díszítő eljárással szebbé, ha nem is elsősorban a külvilág számára, de magának mindenképp tetszőbbé akarja tenni önmagát.

Hirdetés
Tatto piercing

Tatto piercing

2004 januárjától korszerűbb körülmények között, a Budai út.11. szám alatti KATALIN üzletházban Tiszteletben tartunk minden véleményt, meghallgatunk minden építő kritikát. Ha kell, a szakmát illetően segítünk eligazodni, döntést hozni. Mi nem ócska frázisokat használunk, mi csak egyszerűen,

Tattoo house (Nárai)

Tattoo house (Nárai)

Náraiban, kulturált, steril környezetben várja vendégeit a Tattoo house. Minőségi alapanyagokból készült piercingek szakszerű behelyezését vállalják, weboldalukon több terméket is megtekinthetnek az érdeklődők.

Tribal (Pécs)

Tribal (Pécs)

A Tribal Piercing igényes tetoválásai mellett vállalja testékszerek behelyezését is. Változtasson Ön is magán, keresse fel a szalont, ahol minőségi alapanyagokkal dolgoznak, kulturált, steril környezetben.

Visions (Székesfehérvár)

Visions (Székesfehérvár)

A minőségi tetoválások készítése mellett vállalnak piercing behelyezést is. Magas minőségű alapanyagokkal dolgoznak, kulturált környezetben, szakképzett piercinges várja a magukon változtatni kívánókat.

Zöld leguán (Szekszárd)

Zöld leguán (Szekszárd)

A tetováló-piercer 1998 óta dolgozik saját üzletében, az egészségügyben 7 évet töltött el, az így szerzett tapasztalatait hasznosítja munkája során is. Kiváló minőségű, bevizsgált, minőségi alapanyagokkal dolgozik.

Tuti menü